Tipikus fideszes képmutató lehet Spiegelhalter László, Vácrátót Fidesz-KDNP-s polgármestere, aki korábban homoszexuális partyk rezidens dj-je volt. Akkori művésznevét, Herr Spiegelt úgy tűnik, hogy szeretné elfelejteni, régi ballépéseit pedig szorgos lájkolással igyekszik kompenzálni Rétvári VácOnline nevű oldalán, ahol rendületlenül tetszikeli azokat a posztokat, amelyekben Rétvári ellenfelét, a hitoktató Inotay Gergelyt igyekeznek összemosni az LMBT-lobbival.

Nácibotrányt csináltatott, de kiderült, hogy az egyik jobbkeze a cigányokat deportálná. Most meg épp úgy vádolta Rétvári ellenfelét Rétvári üzenőfüzete LMBT-lobbipártisággal, hogy közben Rétvári embere tartott melegbulikat, valószínűleg jó pénzért.

Gumigerinc, aranyhalmemória – ez ugorhat be Spiegelhalter sztorijáról, aki korábban ismert zenészként kereste kenyerét. És úgy tűnik, hogy pénzért arra is képes volt, amire egy átlagos zenész nem, homoszexuális bulik gyakori házigazdája volt. Ki tudja, hogy a fideszes backstageben nem játszott-e le egy meleg szettet Hujbert István propagandistának, Szabó Csaba helyi fidelitasosnak, Szádoczki Imre váci Fidesz-elnöknek vagy éppen Rétvári Bencének valamely helyi eseményen.

Ez minden bizonnyal az ő titkuk marad, de az az egy biztos, hogy Spiegelhalter a külvilág felé próbálja a keresztény-konzervatív álcát fenntartani lájkokon keresztül. Erre utal az alábbi gyűjtés:

Herr Spiegel itt is próbálta azt a látszatot kelteni a külvilág felé, hogy ő bizony elhiszi és el is ítéli a Fidesz-propaganda által nyomott agymenéseket.

Herr Spiegel a sajátjainak is próbálhatott bizonyítani a Rétvári jobbkeze által kiadott oldal Facebook-csatornáján. Már ugye azoknak, akikkel épp nem együtt nyomták egy pár évvel ezelőtti melegbulin.

Tangás homoszexuális férfiakat ábrázol Spiegelhalter plakátja, de azért „félti a gyermekeket”, akik az interneten bármikor szembesülhetnek „munkásságával”.

Spiegelhalter polgármester saját ostobaságáról tesz tanúbizonyságot, amikor azt bizonyítja, hogy elhiszi a fideszes propagandát. Az ugyanis nemcsak köztudott, de a jogszabályok által szabályozott tény, hogy szexuális felvilágosítást gyermekeknek csak a szülők beleegyezésével lehet adni, nemváltó műtétek meg nem végezhetők kiakorúakon.

Spiegelhalter rémüldözése elképzelhető, hogy annak a látszatnak szól, amelyet Fidesz-alapító Szájer József pillanatok alatt megsemmisített, miután egy brüsszeli homoszexuális orgiáról ereszcsatornán menekült a razziázó rendőrök elől.

Félreértés ne essék. Ebben az országban úgy tűnik csak a fideszesek foglalkoznak (és buknak le) azzal, hogy ki, kivel, hol miért. Ezzel csak akkor nem lenne probléma, ha nem finanszíroznának közpénz-százmilliárdokból képmutató propagandát, amely valódi énjüknek úgy látszik, hogy teljesen ellentmond.