Nem válaszolt a Telex megkeresésére a korrupciógyanús ügybe keveredett Rétvári Bence, akit az ismerősi köre által felszívott milliárdokról kérdezték. Az országos hírportál is lehozta, hogy Rétvári állami pénzből finanszírozta a kampányát, ami bűncselekmény lehet. Hallgattak Rétvári propagandistái is, akiket szintén megkeresett a lap. Azt is írták a Rétvári-munkatárs Hellodunakanyar Kft. nevű cégéről, hogy az ország legnyereségesebb lapkiadója, ami a Rétváriék által eltérített adóforintok miatt állhatja meg a helyét.

Az újbudai Rétvári Bence tehát vígan elvette a Dunakanyarban, az Ipolymentén és a Galgamentén élőknek járó pénzeket, majd rétes formájában visszaosztotta a századrészét a helyieknek. Arra azonban már gyáva válaszolni, hogy ennek milyen törvényi és erkölcsi aggályai lehettek. Ismerős lehet a helyzet, legutóbb a rétespultja mögé menekült a kérdések elől, két ifjú kormánypárti alapítványtulajdonos kelt a védelmére. A két védelmező Szabó Csaba Fidelitas-elnök és Bajor Gergő Rétvári-titkár volt, csak hozzájuk köthetően 4 milliárd forint érkezett Rétvári minisztériumától.

https://vaceskornyeke.hu/2022/03/25/luxusban-el-a-vac-online-kozpenznyelo-kiadojanak-tulajdonosa-retvari-fiatal-csinos-jobbkeze/