Számos bírósági ítélet bizonyítja, hogy a nagymarosi közpénznyelőből működtetett és közpénzekből fenntartott Vác Online a valóság bemutatása helyett a kormánypártok hatalmon tartását szolgálja. A hazugságok hadával megnyert újabb választás valószínűleg felbátoríthatta a Rétvári Bence munkatársának tulajdonában álló portál vezérét, aki úgy gondolhatja, hogy „ezek már bármit elhisznek”.

Ferjancsics László váci alpolgármester osztott meg egy elképesztő történetet az oldalán a propagandista legújabb írásával kapcsolatban. A Vác Online főszerkesztője, Hujbert István ugyanis azt sejtette, hogy a képviselő saját telkének értéknövekedésével kapcsolatos döntést hozott. Csakhogy

a politikus ingatlanja nem volt érintett semmilyen önkormányzati döntésben;

az említett napon egyetlen döntés sem született a váci Városházán. senki, semmilyen szavazatot nem adott le.

Hasára ütött, meg is szülte

Nagymaros bohócának elegendő volt annyi az írás megalkotásához, hogy az alpolgármester ugyanannak az utcának a túlvégén lakik, amelynél egy telekalakítási kérelemnek helyt adtak. Azt már számos írásunkban bemutattuk, hogy az álkeresztény Hujbert hogyan állít sorozatosan valótlanságokat a kormánypártok érdekében ellenzéki vagy épp civil politikusokról.

Ami különösen izgalmas, hogy Hujbert a valós ingatlanbotrányokról nem számol be. Így arról sem, hogy kitartójuk, Rétvári Bence munkatársa sorozatosan ingyen kapja az általa vezetett alapítványon keresztül a több száz millió forint értékű ingatlanokat és a hozzájuk tartozó milliárdokat a Fidesz-kormánytól.

Hujbert István meséje ezen a linken, a cáfolat pedig itt olvasható teljes egészében.