Meglepő vallomást tett Szádoczki Imre, a váci Fidesz elnöke a közösségi médiában. A rezsiemelő, megszorító kormánypártok képviseletében olyat nyilatkozott a szintén fideszes Vác Online-nak, amely alapján nem nehéz azt gondolni, hogy a

  • rezsiárak növelése
  • a lakosságra áthárított ágazati különadók
  • a brutális infláció

mellett még tartogat pár megszorító intézkedést a lakosság számára Orbán Viktor és csapata. Legalábbis az, hogy úgy fogalmazott: „A háborús körülmények, az infláció ellenére még jobban megsarcoljuk a lakosságot.”, mindenképp erre utal.

:D, kép: Vác Online/Facebook

Szádoczki egyébként a cikkben azt is elismerte, hogy a városvezetés az idén jól megcsinálta a Váci Világi Vigalmat. Ezután arról értekezett, hogy miért nem rendezték meg ilyen formában abban az időszakban, amikor részben kormányzati tiltás vonatkozott az ilyen rendezvényekre a koronavírus miatt.

Előhozta a jégpálya ügyét is, amelyet szerinte annak ellenére fel kellett volna állítani, hogy a járvány halálos áldozatainak száma jóval napi száz felett volt abban az időszakban és az enyhe időjárás miatt gyakorlatilag használhatatlan lett volna a jég.

Miért szeretne még több megszorítást?

Szádoczki Imrét tavaly választották meg a váci Fidesz elnökének, azt követően, hogy a pénzekkel kapcsolatos ügyeiről elhíresült Pető Tibort leváltották ezen pozíciójából.

Szádoczkinak már megválasztásakor is nagy volt az ismertsége, lévén a magát egy férfinak kínálgató Bodonyi Bélával és persze a Vác FC-t szétverő Pető Tiborral, a középső ujjukat belengetve ők üzenték meg: „Egyszerűen senkik vagytok! Hej-Hej!” Szádoczki egyébként egyetért azzal, ha az ellenzéket tetűhöz hasonlítják, és szerinte az igazi férfi a Fradinak szurkol. A Fidesz váci elnöke Orbán Viktor gázszerelő barátjának, Mészáros Lőrincnek a cégénél dolgozik.