Mokánszky rabosítása: Szádoczki és propagandistája lapít

.

Hosszú ideje hallgat Szádoczki Imre váci Fidesz-elnök a fideszes bűncselekményekről. A nagy elhatárolódóművész korábban piszlicsáré ügyekben szólítgatott fel kénye-kedve szerint lemondásra. A legújabb botrányukkal kapcsolatban már két hete néma.

.

Jól jellemzi a Mészáros Lőrinc cégénél dolgozó politikust, hogy Mokánszky Zoltán rabosításával kapcsolatban sem nyilvánult meg eddig nyilvánosan. Pedig korábban még egy jogellenes gyanúsítás kapcsán is képes volt hisztériát kelteni. Különös Szádoczki közpénzlenyúláshoz való hozzáállása, mostani nagy hallgatása. Amennyiben nem csak a saját és a haverjai zsebe érdekelné, már rég tiltakozna. Ám egyik elvtársára fogalmazódott meg a bűncselekmény elkövetése, az, hogy az illető a közeli hölgyismerősének adott jogellenesen, a várost megkárosítva fizetésemelést.

Az egyedi családtámogatási rendszer nem az első eset, amiben Szádoczki néma marad. Rétvári embere korábban nem határolódott el a milliárdos csalással vádolt Simonka Györgytől, de a jelenleg szintén csalás miatt börtönbüntetését töltő Mengyi Rolandtól sem. Mind a ketten a Fidesz képviselői voltak, akárcsak Völner Pál igazságügyi miniszterhelyettes, aki rendszeresen vett át kenőpénzt a kilakoltatott családokon nyerészkedő végrehajtóktól.

Kuka a magát újságírónak valló hazugsággyáros is

.

Néma marad Hujbert István is, Rétvári nagymarosi propagandistája. A bevétel nélkül működő Vác Online-on írja meg rendszeresen a sejtetésekkel, csúsztatásokkal, hazugságokkal teletűzdelt cikkeit, ezzel segítve a Fördős-éra embereit a hatalom visszaszerzésben, a városkassza ismételt széthordásában. Hujbert különös ismertetőjele, hogy nemfideszesekkel kapcsolatban ott is korrupciót lát, ahol nincsen. Ellenben, ha valódi fideszes lopást kellene észrevenni, akkor nemcsak süket és vak, de néma is marad.

Ez jól mutatja, hogy mi várható akkor, ha Rétvári és korrupt csapata ismét hatalomra kerül Vácon. Útfelújítások helyett focicsapaton keresztül kilopott pénzek, bérlakásprogram helyett közpénzből támogatott hölgyismerősök.

A rezsicsökkentés eltörlésével, a különadók bevezetésével a Fidesz már sokadjára mutatta meg, hogy nemcsak hazudnak, de az emberek hülyének nézése mellett még lopnak is.