Kommentelő alázta meg a Terry Black hangú váci fideszest

Brit tudósok kimutatták, hogy a látens homoszexualitást szélsőségesebb esetekben mások férfiasságának firtatása, a normálisnál alaposabb vizsgálata kíséri. Ha ez így igaz lenne, akkor Szádocki Imre a következő Békemenet helyett már a Budapest Pride-on vonulhatna az első sorban.

Adott egy rózsaszín inges fénykép, amelyet Vác egyik alpolgármestere töltött fel a közösségi oldalára. Ezt szemlézte a lassan a kutyát sem érdeklő Sittes-magazin (polgári nevén Váci Világ), majd a Rétvári-féle Vác Online is átvette. Itt jött képbe Szádoczki, aki az álhírgyár Facebook-oldalán nem tudta türtőztetni magát: a váci Fidesz elnöke annyit röffentett oda, hogy

„Ez a rózsaszín ing annyira férfias”

A burkolt buzizás nem áll távol a váci kormánypártiaktól, ahogyan a tájékozatlanságból eredő ostobaság sem. Utóbbiról tanúbizonyságot tett  Szádoczki. Ha csak kicsit körültekintőbb, az interneten megtalálhatta volna rózsaszín ingben főnökét, Rétvári Bencét vagy pártjának örökös elnökét, Orbán Viktort. Nem találta meg, így sokadszorra lőtte magát lábon és járatta le gazdáit.

A szerencsétlen politikust az egyik kommentelő emlékeztette erre fotókkal, de Szádoczki jó szokásához hűen ezután már csak hallgatott a virtuális térben. Sokakat érdekelhet, hogy a váci Fidesznél ez-e az a szellemi szint, ami méltóvá tesz valakit a pártelnökségre? Kérdés az is, hogy kapott-e dorgálást rózsaszín inges főnökétől a Terry Black-hangú politikus.

Nem csak a hangja hasonlít a Fidesz váci elnökének és a néhai transzvesztita előadóművésznek. Szádoczki Imre (bal oldal), Terry Black (jobb oldal).

Érdekes adalék a témában, hogy a váci Fidesz elnök Szádoczki volt az, aki korábban összeölelkezve táncolt azzal a Bodonyi Bélával, aki egy kommentben nemi szervét kínálgatta örömszerzés céljából egy férfinak. Az említett kommentek: