Telesírta a médiát az oldal letiltása miatt, aztán győzelemként ünnepelte a feloldást

.

Letiltották, majd feloldották a korlátozást a váci Fidesz közösségi oldalán. Nem nagy ügy ez kormánypárti berkekben, a PestiSrácok nevű fideszes propagandaoldal például pedofil tartalom feltöltése miatt került végleges tiltásra a YouTube-on. De a „senkikvagytok” táncosfiú, a váci Scatman nem hagyta annyiban a dolgot: telesírta a médiát ballibezve, diktatúrázva és Matkovichozva. Az a két tény sem zavarta, hogy a Meta egy amerikai nagyvállalat, az országot pedig 13 éve a Fidesz vezeti kétharmaddal.

El tudja bárki képzelni, amint Mark Zuckerberg, a Facebook tulajdonosa személyesen egyeztet Matkovich Ilonával, hogy letilthatja-e a váci Fidesz oldalát? Szádoczki Imre, a váci Fidesz fékezett gondolkodású elnöke erre utalt ugyanis a Hír TV-nek adott nyilatkozatában, szájzár-rendeletet emlegetve.

Aztán jött a hír, hogy a váci Fidesz-KDNP oldala újra elérhető, mire Szádoczki immáron győzelemként állította be azt, hogy véget ért a közösségi oldal büntetése. Nyilvánvalóan teljes ostobaság a város vezetését hibáztatni a közösségi platform döntésével kapcsolatban. De, ha Szádoczki komolyan gondolta azt, amit nyilatkozott, akkor most rohanhat köszönetet mondani neki a Hír TV kamerái elé. Hiszen „Matkovich tudomása nélkül semmi sem történhet ebben a városban.

Megmosolyogtató azt látni, hogy pont annak a Fidesznek a helyi elnöke hullajt krokodilkönnyeket a kamerák előtt a pártoldaláért aggódva, amely propagandaadóvá züllesztette a közmédiát, bezáratta a Népszabadságot, megvette, majd uralma alá hajtotta az Origót és az Indexet. A vidéki lapokat pedig pártlappá alakította Szádoczki másik főnöke, Mészáros Lőrinc segítségével.

Igen, ez ugyanaz a Fidesz, amely tanárokat, egészségügyi dolgozókat rúgat ki vagy lehetetlenít el véleményük miatt. A kommunista módszerek ellen Szádoczki egyszer sem emelt szót – igaz kapna is érte Orbán Viktoréktól dorgálást. Az meg jól mutatja az emberi jellemet, ha valaki egy 1800 követővel rendelkező oldalt többezresnek hazudik a kamerák előtt. Kicsiben pont olyan, mint a főnökei, akik a hatósági áras farhát istenítése mellett arról egy szót sem szóltak, hogy egy év alatt minden a duplájára drágult Magyarországon az alkalmatlan gazdaságpolitikájuk miatt.