Egy ellenzéki politikus magánéletével kezdett el foglalkozni az EMMI-s pénzekből és egyéb állami támogatásokból közvetett módon kitartott Vác Online. Hujbert István főszerkesztő úgy tűnik, hogy ilyen szintre lőtte be olvasótáborát.

Magánéleti kérdésekkel egy önmagát komolyan vevő híroldal nem foglalkozik. De ha mégis, akkor sokkal érdekesebb lehet, amikor a magukat keresztény-konzervatívként reklámozó politikusokról kiderül, hogy pont ők nem veszik komolyan a család szentségét. Hatványozottan igaz ez a KDNP-sekre.

Már akkor is szerette megmondani az újbudai politikus, hogy mások hogy éljenek.

Egy utolsó senkihelyettes is foghatja a Bibliát, aztán a jóisten tekintélyével a háta mögött oszthatja az észt tinédzsereknek, leányanyáknak, elvált szülőknek, melegeknek, meg aki még elé kerül. És nem lehet vitatkozni vele, mutatja, hogy írva vagyon, nem is ő mondja, hanem Isten, és ne magyarázza senki, hogy az élet bonyolultabb, mert Jézus megmondta, hogy nem. Egyszerűség lakik benne, vicsorogva, szelíden. Aztán egyszer csak szembejön a valóság.” – írta a hvg.hu Rétvári válásának kiderülte után nem sokkal.

2014-ben derült ki az újbudai luxusvillában élő Rétvári Bencéről, hogy elvált első feleségétől. EMMI-s forrásaink szerint köztudott volt, hogy nem azt az utat járja a munkahelyén, amelyet másoknak előszeretettel hangoztatott. Gulyás Balázs publicista az egyik beszélgetős műsorban el is mondta, hogy ő mit hallott:

23:43-tól a kérdéses rész.

Szóval, ha a Rétvári-jobbkéz alá dolgozó Hujbert István úgy gondolja, hogy hasonló bulvártémákkal szórakoztatná jobb sorsra érdemes közönségét, akkor főnökétől egy, a szalagátvágásoknál sokkal érdekesebb sztorit szerezhet. Mi nem fogjuk folytatni.