A luxusutazó fideszes nem árulja el, mire mentek el a közpénzmilliók

.

Nem válaszolt a Vác és Környéke megkeresésére a luxuséttermezéséről elhíresült Szabó Csaba, amikor portálunk a Vác szélén lerakott szeméthalmazzal kapcsolatban érdeklődött nála. Rétvári embere korábban egy videóban büszkélkedett el azzal, hogy a kormány támogatásával eltüntették azt a váci hulladékhegyet, amely a Fördős-Pető-Mokánszky városvezetés idején keletkezett.

A fiatal fideszes a Zöld Dunakanyar Program mögé bújva zsebeli be a közpénzt. Tízmilliókról lehet szó, amelynek a felhasználásával a mai napig nem számolt el a nyilvánosság előtt Rétvári embere, aki brüsszeli útja után Strasbourgba is vélhetően az adófizetők pénzéből utazott.

Kérdésünkre még az államilag támogatott szervezet pontos nevét sem volt hajlandó elárulni, így arról sem beszélt, hogy a hulladékhegyre adott pénzből utazott-e a fideszes csapattal többször külföldre. Korábban pont Szabó Csaba kérte másokon számon az átláthatóságot és a válaszok hiányát.

A Fördős-tanítvány egészen addig ment el, hogy ellenfeleiről kijelentette: „Hát nem normálisak!” Ugyanez a Szabó Csaba most eltitkolja a nyilvánosság elől a közpénz-tízmilliók sorsát, akárcsak a Vác Online, amely folyamatosan közpénzből támadja hazugságkampányaival a nem fideszes közéleti szereplőket.