A fél váci Fidesz Strasbourgban tömte magát

.

Hiába a Fidesz által előidézett gazdasági válság, az ukránnál is nagyobb élelmiszerár-emelkedés, vannak, akiknek így is jól megy. Ők azok, akik állandóan azt kérik számon a városvezetésen, hogy miért a szükséges fejlesztésekre költik a pénzt.  Bezzeg amikor ők ugyanezt tehették volna, Vác gyakorlatilag semmi eredményt nem látott tevékenységükből.

Igen, a váci fideszesek, a válság felelősei azok, akik egy brüsszeli luxusvacsora után most Strasbourgban – feltételezhetően adóforintokból – tömhették tele a hasukat. Az osztriga-szabadságharcos Szabó Csaba Facebook-oldalára feltöltött kép szerint a váci Fidesz jó pár haszonlesője kint volt.

Az átlag magyarnak a fideszes válság miatt megfizethetetlen kiruccanáson ott volt Szádoczki Imre váci Fidesz-elnök és a zenészből a kétezres évek elején médiaprostituálttá, majd a kampány során Rétvári-molinóvá avanzsálódott Nagy Feró. De nem maradt ki a sorból a polgármesterségre ácsingózó, migránssimogató Imre Zsolt sem. Ő az a Fidesz-eltartott, aki arról híresült el Vácott és környékén, hogy menekülttábort akart csinálni a deákvári laktanyából. Nem mellesleg, a városi pénzekkel kapcsolatban meggyanúsított Mokánszky Zoltán főnöke

Ez a társaság az, amelyik még a rezsicsökkentés megvédését, az áremelkedés megfékezését ígérte a választás előtt és amely ígéretük megszegése után az ellen sem szólt, hogy a gázt a piaci árnál jóval drágábban veszi Magyarország az oroszoktól. Ennek hatását kétszeresen fizetik meg a magyar háztartások, hiszen ez nemcsak a rezsit, de az élelmiszerárakat és az egyéb szolgáltatásokat is drágítja. Ameddig a dolgozó emberek a fideszes hazugságok következményeit nyögik, addig Vác szégyenei az ő pénzükből utazgatnak és éttermezgetnek.

A váci vezetést kínjában piszlicsáré ügyekkel támadó, Rétvárit pincsikutyaként követő Szabó Csaba egyébként nem számolt be Facebook-oldalán arról, hogy a fideszes brancs külföldi kiruccanása mennyibe került az adófizetőknek.