Kampányban még nem ezt ígérte – a csicskasajtó hallgat

.

A héten kiderült, hogy a kormány leállította szinte az összes, Rétvári Bence által a kampányban behazudott, iskolabővítéssel kapcsolatos fejlesztést. Ám Vác és környéke parlamenti képviselője és a hozzácsatolt fideszes propagandasajtó lapít – erről meg sem mer mukkanni. A fogyatékkal élők váci iskoláját, azaz a Cházárt érintő, továbbá az őrbottyáni, a kismarosi, a sződi, a penci és a vácdukai iskolabővítések sem valósulnak meg.

Lázár János minisztériumában keltezett friss dokumentum szerint térségünkben az alábbi, a kampányban beígért beruházások NEM fognak megvalósulni:

Gödi iskolafejlesztés megvalósítása

Gödön megkezdett Adatközpont-beruházás állami érdekű hasznosítása

Működő köznevelési intézmény bővítése 16 tanteremmel, Kismaros

Működő köznevelési intézmény bővítése 24 tanteremmel, Őrbottyán

Tanterem tervezése, kivitelezése Pencen

Működő köznevelési intézmény bővítése 8 tanteremmel, Sződ

Váci Cházár András Intézmény infrastrukturális fejlesztése

Működő köznevelési intézmény bővítése 8 tanteremmel, Vácduka

Új felüljáró építése az M2 autóút felett Göd térségében

Rétvári Bence alkalmatlanságát bizonyítja, hogy hiába miniszterhelyettes a Belügyminisztériumban, az oktatásért és az egészségügyért felelősként miatta jár pórul rengeteg olyan ember is, aki nemrég még rá szavazott. Lobbiképtelenségét bizonyítja: nem elég, hogy új fejlesztésekre nem tud forrást szerezni, azoktól is hagyja elvenni a közpénzből finanszírozott támogatást, amelyekkel végighaknizta a választási kampányt. Egyértelművé vált, hogy nem csak az áremelésekről és a különadókról hazudott az újbudai képviselő a váciaknak és a környéken élőknek, de a választás után egy évvel gyakorlatilag nagyítóval kell keresni azon ígéreteket, melyekről még nem derült ki, hogy kamu volt.

A váci Fideszhez köthető, közpénzen élősködő helyi propagandasajtó nemrég még nagy elánnal reklámozta a Rétvári által bejelentett fejlesztéseket, ma már egyszerűen csak elhallgatja azt, hogy ezek nem valósulnak meg. Mit is várhatnánk egy olyan csapattól, amelynek nem a tájékoztatás, hanem Orbán Viktor csapatának a kiszolgálása az egyetlen célja? Nem véletlen, hogy nemrég kitüntetéssel jutalmazták a hazugságokon alapuló fideszes propagandát szolgaként visszaböfögő propagandistát.