A hozzá kötődő Vác Online még a bírságok miatt támadta a váci vezetést

.

Furcsa kettős mércébe keveredett ismét Rétvári Bence és a váci Fidesz-KDNP. A térség országgyűlési képviselőjéhez köthető, helyi kormánypárti tulajdonban álló propagandaoldal azért támadja a váci városvezetést, mert az összes többi (fideszes és nem fideszes) önkormányzathoz hasonlóan parkolási bírságokat szedett.

Arról viszont mélyen hallgatnak, hogy főnökük, Rétvári Bence megvédte a bírságszigort. A 24.hu vette észre, hogy a fideszes politikus egy parlamenti irományában állt ki a gyorshajtásért kiszabható bírságok megemelése mellett. Azt is leírta, hogy 3,8 MILLIÁRD forintnyi bírságot szabtak ki gyorshajtás miatt tavaly.

A 10 millió forint körüli parkolási bírság miatt a váci vezetést támadó propagandisták most két dolgot tehetnek, ha megmaradt hitelességüket nem akarják elveszíteni. Vagy nekiesnek a bírságokból milliárdokat kasszírozó Orbán-kormánynak és – a váci parkolás kapcsán kitalálthoz hasonlóan – írnak egy hasonló cikket gazdájukról, vagy bocsánatot kérnek Vác városától, amiért voltak annyira ostobák, hogy egy tisztességesen ellátott önkormányzati feladat végrehajtása miatt próbálták politikai célokból támadni.