Negyedjére is az omladozó váci szakrendelővel kampányol a váci Fidesz. A 2018-as és 2022-es országgyűlési választáson, valamint a 2019-es polgármester-választás során még új szakrendelőt ígérgettek, azóta sem lett belőle semmi. Hiába lett volna állami feladat a finanszírozás, a munkásszállós Imre Zsolték Brüsszelben, a váci városházán, de talán még az űrben is keresték, hogy kire kenhetik rá saját alkalmatlanságukat. Úgy, hogy a területért felelős Fidesz-kormány 2010 óta tartó 2/3-os felhatalmazással simán talált volna rá pénzt, ha nem Rétvárihoz köthető alapítványokba tesz jóval több pénzt, mint amibe az új szakrendelő került volna. 

Most, 2024-ben a munkásszállós Imre Zsolt újra nekiveselkedik, és megint ígér egyet a szakrendelővel. Imre annyira hülyének nézi az embereket, hogy már szó sincs a korábban háromszor ígért új rendelőről, csak a régi felújítását vetíti előre. Azt is csak 2026-ra. Nem mintha egy polgármesterjelöltnek bármi ráhatása lenne az állami feladatra. Mindez jól mutatja, hogy a Fidesznek semmi olyan, releváns, Vácot, a váci embereket segítő programja nincs, amelyben ténylegesen városvezetői hatáskörbe tartozó feladatokkal próbálnák meggyőzni a híddal, mobilgáttal, belvárosi múzeumnegyeddel és a rendelővel korábban is átvert választókat. 

Természetesen azzal nem kampányol Imre Zsolt, hogy megválasztása esetén zöld utat adnának csapatával belvárosi és alsóvárosi munkásszálló-építéseknek. Nyilván nem, hiszen a Fidesz erre irányuló terve nem a váciak, hanem a Samsung gyár, a külföldi vendégmunkások, valamint saját érdekeiket szolgálja.