Lehangoló képet fest a munkásszállós Imre Zsolt csapata 

Szánalmas bagázst sikerült vért izzadva összekalapálnia a Fidesz-KDNP-nek a június 9-én esedékes önkormányzati választásra. A munkásszállós Imre Zsolt vezetésével igazi szedett-vedett csapatot állítottak össze a Fidesz-székházban. 

Szádoczki Imre váci Fidesz-elnök ugyan azt hazudta korábban, hogy ennek a csapatnak semmi köze a 2010 és 2019 közötti Fördős-érához, mégis ott van például a csapatban Mokánszky Zoltán, Fördős jobbkeze.  

Mokánszkyról annyit érdemes tudni, hogy a város pénzén luxusrepülőzött és törvénytelenül vett fel milliókat felügyelőbizottsági tagságokért. Csak azért nem volt felelősségre vonható, mert az ügy elévült, így a pénzt sem fizette vissza. Nem úgy, mint a jelenleg is zajló büntetőügyben, amely annak kapcsán indult, hogy Mokánszky közeli nőismerősének törvénytelenül adott fizetésemelést alpolgármesterként, milliós kárt okozva ezzel a város költségvetésének. 

Aztán ott van a régiek közül Pető Csilla, aki már lassan egy évtizede próbálkozik Deákvárról a testületbe kerülni, csakhogy vergődése eddig csupán egy kompenzációs listás képviselői mandátumhoz volt elegendő. Meg is unta az állandó kudarcot, így most már a Belvárost magába foglaló 2-es körzetben indítja a Fidesz, hátha ott nem bukik el. 

A 8-as körzet jelöltje a 200 millió forint közpénzt bezsebelő Vác Online-tulajdonos Szabó Csaba, aki a támogatásból fideszes cégeknek adott tovább és azt a mai napig nem hajlandó elárulni, hogy kinek adott 10 milliós projektmenedzseri megbízást a pénzből. Ezt az összeget egyébként egy szemétdomb eltüntetésére kapta Rétvári Bence kormányától. Az teszi mutyigyanússá a fentieken túl, hogy ugyanazon szemétdomb eltüntetésére egy évvel korábban az önkormányzatnak még feleannyi összegről szóló ajánlatot adtak le környékbeli cégek. Jól mutatja szavahihetőségét, hogy egy olyan “hírportált” birtokol, amelyet többször marasztaltak már el hazugságai miatt. 

Kisvácon az a Szádoczki Imre indul, akinek legemlékezetesebb politikai teljesítménye az, hogy 2018-ban úgy vonaglott együtt Pető Tibor, akkori fideszes alpolgármesterrel egy videón, mint egy rossz, senkinek nem kellő transzvesztita. Gyakorlatilag teljesen fogalmatlan a váci közélettel kapcsolatban, nem véletlen, hogy a közelmúltban többször is járt bíróság előtt. 

Okkal állíthattak össze egy ilyen szedett-vedett csapatot állítottak össze Imre Zsoltnak. A váci Fidesz munkásszállós polgármesterjelöltjének ugyanis rengeteg gyenge jellemre van szüksége, hogy ne akadályozhassák abban, hogy a Samsung és a Fidesz érdekeinek megfelelően munkásszállókkal árassza el Vácot, ahova aztán az ezrével érkező olcsó külföldi munkaerőt szállásolnák el. Ezzel az egésszel pedig a Fideszhez köthető gazdasági kör járna jól. A váciak pedig épp úgy buknának rajta, mint a Fidesz 9 éves semmittevésén.