Rég nem látott modortalanságról tett tanúbizonyságot Munkásszállós Imre Zsolt (a Fidesz polgármesterjelöltje), aki az egyik váci csoportban rontott rá egy megtámadott kutya gazdájára. Az állaton két, jól látható mély harapás volt, a gazdi pedig leírta, hogy egy póráz nélküli kutya megtámadta Deákváron az ő pórázon sétáltatott ebét. Tanácsot is kért azoktól, akik voltak már hasonló helyzetben, hogy hova érdemes fordulni egy ilyen esetben. 

Meg is jelent okoskodni Imre Zsolt, aki – akárcsak a váciakkal szemben a munkásszállók esetében – a vétkes eb gazdájának oldalára állt, holott előtte többen is leírták, hogy ennek az agresszív állatnak nem ez volt az első ilyen támadása. A polgármesterjelölt ugyanakkor kioktatta az áldozat gazdáját (!), akinek annyi a „bűne”, hogy nem a Fidesz színeiben önkormányzati képviselő. Mindezt fölényeskedve, túl nagy együttérzést nem mutatva a sérült kutyus és gazdái felé. 

Persze lehet, nem véletlen az, hogy nem a támadó kutya gazdájába állt bele a Fidesz jelöltje. Azt Szájer József ereszcsatornás lebukása óta tudjuk, hogy a kormánypártiaktól nem áll távol a szexuális aberráció. Több deákvári számára nyílt titok, hogy a támadó kutya gazdája melegpornófilmekben szerepelt. Ezen filmek egy része az interneten ma is szabadon hozzáférhető.