A „senkikvagytok” táncosfiúját nem zavarja a csörögi durrogtatás

.

A Vác melletti Csörögben közösségi napok lesznek a jövő hétvégén, mely rendezvényt a fideszes polgármester által vezetett önkormányzat támogatja. A kétnapos mulatságot több millió forintból rendezik meg. A tűzijátékkal végződő rendezvény fővédnöke Rétvári Bence rétesesfiú, főállású nagyotmondó, a térség országgyűlési képviselője.

Csörögöt az a Szorcsik József vezeti, aki brüsszeli luxusúton kagylózgatott együtt Szabó Csabával, Rétvári testőrével, a Fidelitas váci elnökével.

Korábban a váci tűzijátékot bírálta Szádoczki Imre, a Fidesz helyi elnöke, aki a főnöke fővédnökségével megrendezett csörögi dínomdánommal kapcsolatban viszont egyelőre mélyen hallgat.

Bőven volt már rá példa, hogy míg Vác civil városvezetését valamilyen ok miatt támadja a Fidesz, saját embereinél ugyanilyen okok miatt mélyen hallgat. Szádoczki az elvtelenség legjellemzőbb példája, hiszen a Mészáros Lőrinc gázcégénél dolgozó politikus korábban már olyan beruházás miatt is kritizálta Vác jelenlegi vezetését, amelyet a korábbi kormánypárti vezetés is elindított volna, ha alkalmatlanságuk ebben nem akadályozta volna meg őket.