Még ehhez is alkalmatlan volt a fideszes bagázs

Egy ideje lehet hallani/olvasni arról, hogy egyre komolyabb minőségi kifogások érik a Vác VLSE által adóforintokból felújított stadionépületet. Ez a beruházás még a Vác FC szétverésébe és eladósításába belebukott Pető Tibor vezetése alatt valósult meg.

A fideszes volt alpolgármester ennek ellenére sem jelent meg az önkormányzat által szervezett bejáráson (az épület tulajdonosa ugyanis Vác városa, a klub fenntartóként használja). A résztvevőket Gulyás Zoltán, a városi tulajdonú létesítményt üzemeltető Váci Sport Nonprofit Kft. ügyvezetője kalauzolta. Ismertetésre kerültek a korábbi, de már a kivitelező által a készre jelentést követő használat során felmerülő garanciális gondok (áramkimaradás, csőtörés, falvizesedés, nyílászárók használhatatlansága.)

Egyöntetű volt a jelenlévő szakemberek és képviselők véleménye arról, hogy a látott problémák a felújítás nem megfelelő minőségű elvégzése miatt vannak. Matkovich Ilona egyetértett Gulyás Zoltánnal abban, hogy ilyen állapotban és a szükséges dokumentációk hiányában az önkormányzat nem veheti át az épületet.

Tehát Rétvári Bence csapata ezt a beruházást is elbaltázta, a gagyi kivitelezés miatt gyakorlatilag olyan, mintha a százmilliók egy részé nem a székházban hasznosult volna. Ameddig Pető Tiborék miatt az ifjú váci focisták fáznak, addig a volt fideszes alpolgármester olyan ingatlanvásárlást hajtott végre, amelyre a vagyonnyilatkozata nem ad magyarázatot.