De mi volt az eredmény? Visszajöhet a luxusrepülőzés vagy a részegen alvás?

Vicces értekezésbe kezdett a váci Fidelitas-elnök tulajdonában álló Vác Online felületén a váci Fidesz-elnök. Az évértékelés-szerűség a Szádoczki Imrétől megszokott mélységekben járt: ahogy az lenni szokott, a politikus év végén sem említette meg, hogy április 3. előtt átverték a saját szavazóikat és

a Fidesz alkalmatlan gazdaságpolitikája miatt Magyarországon drágulnak a leggyorsabban az élelmiszerek;

a Fidesz hiába kampányolt ezzel, megszüntette a benzinársapkát;

a Fidesz hiába hazudta, hogy megvédik a rezsicsökkentést, mégis elsők között vették el millióktól és vezettek be különadókat.

.

Azt állítja, hogy vannak terveik, de fröcsögésen kívül mást még nem adtak Vácnak

.

Szádoczki ismét ígér fűt-fát, elsősorban a 2024-es önkormányzati választással kapcsolatban. A jelöltjeik ugyan nincsenek, de szerinte nagyon sok jó ötletük van.

CSAK AZT FELEJTI EL ELMONDANI, HOGY EZ UGYANAZ A BAGÁZS, AMELY 2010 ÉS 2019 KÖZÖTT NEM CSINÁLT SEMMIT VÁCON, CSAK LUXUSREPÜLŐZÖTT, RÉSZEGEN FETRENGETT EGY TESTVÉRVÁROSBAN, BARÁTNŐK FIZETÉSÉT EMELTE ÉS ELBALTÁZTA A TÁMOGATOTT MILLIÁRDOS PROJEKTEKET.

Valószínűleg így röhögnek Szádoczkiék azokon is, akik a hazudozásaik ellenére még mindig megszavaznák őket.

Szádoczki egy olyan társaság tagjaként álmodozik Vác „visszaszerzéséről”, amely 9 év alatt nem tudott annyi utat felújítani, mint a jelenlegi civil vezetés egy válság és kormányzati elvonások sújtotta évben. Ingatlanügynökségnek nevezi a jelenlegi városvezetést, miközben a Fidesz-KDNP-s Fördős-brancs alatt használtak (saját bevallásuk szerint) kéjlakként önkormányzati bérlakásokat, amelyekre engedtek százmilliós adósságot felhalmozni.

A hiteltelen Szádoczki Imre úgy gondolja, hogy szavakkal lehet vezetni egy települést, ugyanakkor a Fördős-éra bebizonyította, hogy nem lehet. Kiváltképp fenyegető Szádoczki ácsingózása a városra nézve, ha azt nézzünk, hogy Fördősék legalább értelmes, összefüggő, artikulált mondatokat tudtak alkotni. Szádoczkinak viszont elég megnézni bármelyik Hír TV-s nyilatkozatát ahhoz, hogy a száját elhagyó, törzsi mormolásszerűség hallatán kiderüljön: talán még ő sem tudja, hogy mi jár a fejében.