Szabó Csaba Fidelitas-elnök bandája nem bírja a kritikát

.

Több olvasónk is jelezte, hogy a demokrácia védelmezőjeként tetszelgő Szabó Csaba váci Fidelitas-elnök videója alól hozzászólások tűntek el. Képernyőfotóval is igazolták azt, hogy a Vác Online kiadóját megvásároló ifjú fideszes titán videója alá ugyan kommenteltek, de ezek a vélemények nem sokkal később már elérhetetlenek voltak a többszörösen pervesztes lap közösségi oldalán.

Nem ez az első eset, hogy a kormánypártiak elnyomják a számukra kellemetlen véleményeket, kritikákat, miközben a sajátjaik hozzászólásaiból cikket is írnak, ha kell. Pedig az esetek többségében csupán arra emlékeztetik őket a tájékozottabb olvasók, hogy hazudni nem szép dolog, ahogy az is visszás, ha a milliárdossá vált Orbán-család zsebéből kilógva vagdalkozik valaki családi mutyizással.

Mindeközben Szabó immár hónapok óta nem hajlandó válaszolni arra az egyszerű kérdésre, hogy pontosan hogyan használta fel az alapítványának juttatott 200 millió forint közpénzt. Egy biztos: a támogatás után nem sokkal vásárolta meg a Rétvári-propagandaoldal Vác Online kiadóját, a milliós közpénzes megrendeléseket bezsebelő Hellodunakanyar Kft.-t.