A cikk alatt emlékeztették őket Petőék alkalmatlanságára

.

Ismerős propagandaeszközhöz nyúlt alkalmas újságírók és közéleti témák hiányában a Vác Online. Újabb cikket közölt kommentekből, amely alapján azt a következtetést vonta le egy megtévesztő címmel, hogy a váciak nem elégedettek a jelenlegi vezetéssel. Mármint, hogy nem a váciak EGY RÉSZE elégedetlen, hanem MINDEN váci az.

Ha a fideszes propagandistáknak az lenne parancsba adva, hogy istenítsék a csokifagyit, mert Orbán Viktornak is az a kedvence, akkor a következőt tennék: megkérdeznének 20 embert, amelyből 3-4 mondaná azt, hogy a csokifagyi a kedvencük. Ezután a 3-4 kedvezően nyilatkozót beidéznék egy cikkbe és megírnák, hogy a váciak a csokifagyit szeretik – pont, mint a miniszterelnök.

Azok a váciak, akik nem most kezdtek el a helyi közélettel foglalkozni, tudhatják: a többszörös pervesztes Vác Online-nak lassan már azt sem lehet elhinni, amit kérdez. Saját olvasóik emlékeztették erre az Orbán Viktor zsebéből kilógó propagandistákat.

Több olyan olvasója is jelezte a fideszes csapatnak, hogy komolytalanok és hasznavehetetlenek, akik a kommentek alapján a jelenlegi városvezetéssel sem szimpatizálnak. A hírhamisító oldalnak hiába van kiadva tehát a jelenlegi városvezetés lejáratása, ha tehetségtelenek és még csak alternatívát sem tudnak ajánlani alkalmas politikusok híján. Mert azért a Fördős-féle csapatra sok mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy képesek lennének egy biciklin kívül bármi mást elvezetni. Természetesen azt is csak abban az esetben, hogy ha előtte nem isznak alkoholt, ahogy azt korábban többször is megtették, miközben a város ügyeivel kellett volna foglalkozniuk. Az eredmény ismert: a német sajtó is arról cikkezett, hogy a hivatalos váci delegáció tagja – konkrétan a fideszes polgármester – egy árokparton aludt, piásan.