Úgy tűnik, hogy a miniszterelnök közpénzből dollármilliárdossá lett barátjának jó a magyar adófizetők pénze, mert könnyen fel lehet markolni. Az ezért cserébe elvégzendő bármilyen kisebb-nagyobb munka elvégzése van, hogy nemtörődöm módon történik.  

Városunkban a szennyvíztelephez kötődő, valamint egyéb csőfektetési munkákat is végeztek Mészárosék. A DMRV több mint négymilliárdos beruházása a tervezetthez képest kétéves késéssel készült csak el, miközben a Vác déli részén terjengő szaghatás ígért megszüntetése sem jött nekik össze. 

A Samsung szennyvízelvezetésének kivitelezésénél is ömlött a közpénz, ám olyan csapnivaló munka jött össze több mint 30 milliárd forintért, hogy a szennyvízvezeték megtört és kimosta az utat egy jármű alatt – az ipari szennyvíz aztán alaposan be is szivárgott a talajba. A váci fideszesek azonnal megpróbálták kenyéradó gazdájukat védeni a váciakkal szemben – a város helyett a közpénz elhordása és a külföldi multik mellé álltak. 

Legutóbb a Kosdi utcában nyelt el félig egy autót a föld, miután azon csőszakasz környékén következett be csőtörés, amelyet a Mészáros és Mészáros Kft. korszerűsít uniós pénzből. Orbán Viktor jóbarátja korábban is dolgozott az állami DMRV-nek. A fideszes dollármilliárdos cége volt az, amely képtelen volt elsőre elkészíteni a Tímár utcai víziközmű-korszerűsítés utáni burkolathelyreállítást két évvel ezelőtt. 

Mennyivel jobban járnának a váciak, ha ez a gázszerelő Felcsútra korlátozná szaktudását, és az érintett munkákat váci vagy környékbeli vállalkozók végezhetnék el. Olyanok, akiknek nem az az érdemük az életben, hogy jóban vannak egy velejéig romlott, a közpénz elszórása miatt hazaárulónak nevezhető miniszterelnökkel. Azzal, akinek egy másik táskahordozója épp azért bünteti Vácot, mert a helyiek elkergették a tolvaj fideszeseket.