A keresztény-konzervatív Vác Online főszerkesztő ismerős arcra bukkant

.

A költészet napjában is lejáratási lehetőséget látott a Fidesz kegyvesztett propagandistája, de egy elég furcsa önvallomás lett. A közpénztízmilliókkal kitömött nagymarosi házban élő Hujbert István úgy tűnik, hogy leleplezte magát, és férfiprostituáltakat nézeget. Amivel – Szájer József után szabadon – nincs is semmi probléma, csak akkor nem érdemes erkölcscsőszként tetszelegni. Legalábbis két bukott sajtóper között.

Hujbert István tollából jelent meg a közpénzből kitartott, ma már Szabó Csaba Fidelitas-elnök tulajdonában álló Vác Online hasábjain a „A KÖLTÉSZET NAPJA VÁCON IDÉN MEGLEHETŐSEN „ARBÓNYÚZOSRA” SIKEREDETT, HISZEN EGY FÉRFI PROSTITUÁLTKÉNT IS MŰKÖDŐ ELŐADÓ SZÓRAKOZTATTA A VÁCI NAGYÉRDEMŰT” című „írás”.

Rétvári réteskóstolója azt próbálta ráhúzni a jelenlegi váci városvezetésre, hogy egy magát férfi prostituáltként hirdető személy lépett fel a váci kultúra napján. Csakhogy maga az érintett kereste meg a nagymarosi szerkesztőséget, hogy ehhez bizony semmi köze nincs a városvezetésnek, magánakcióról van szó.

A lényeg nem is ez.

„Az előadónak 2013-ban egy baloldali budapesti kerület rendkívül jól fizető kultúros posztjából egy HírTv-s híradás miatt azért kellett távoznia, mert kiderült a mellékállása. Arról tanúskodik egy friss szex-szolgáltatásokat közvetítő weboldal is, hogy ez mára is aktívan megmaradt.”

Mivel szerkesztőségünk nem naprakész az aktívan dolgozó férfi és női prostituáltakból, ezért Szájer József elvtársa, a keresztény-konzervatív Hujbert István felé jogos a kérdés:

vajon honnan volt az infója?