A szokásosnál is nagyobbat égett a váci Fidesz elnöke az egyik helyi csoportban. Jobb- és baloldali kommentelőket egyaránt alaposan kiakasztott városunk hivatásos kötekedője, aki a jelenlegi városvezetést még állami feladatok állam általi elmulasztása miatt is kritizálta, de a város érdekében nem állt ki a kormányzattal szemben egyetlen egyszer sem. Az önkormányzat szemében a gerendát, de sajátjában még egy erdőt sem vesz észre Szádoczki Imre, aki egy, a havazás után keletkezett kátyút tartalmazó posztot dobott be a csoportba. 

„Ilona-árok” – ezzel az ötletesnek hitt megjegyzéssel utalnak arra a váci Fidesz eredeti posztjában, hogy keletkezett egy kátyú. Mintha télen ez nem szokott volna előfordulni. Annak a kormánypártnak a helyi szervezete próbál egy úthibából politikai hasznot kovácsolni, amely 2010 és 2019 között tizedannyi útfelületet sem tudott felújítani, mint a jelenlegi városvezetés négy év alatt a kormányzati elvonások és gazdasági válság mellett. A Fidesz-KDNP volt az, amely nyugodtan nézte, ahogy rohad szét a jelenlegi vezetés által megújított Budapesti főút, de azzal sem volt semmi problémájuk, hogy az azóta a legkritikusabb szakaszon teljes szélességében megújult Rádi úton az ő vezetésük vége felé már talán alig volt ép útfelület. 

Nem hülyék a váciak, átláttak a fideszes vetítésen, el is küldték melegebb éghajlatra Szádoczkit, aki bőven kapott a trágár, negatív jelzőkből is. Még magukat jobboldalinak valló szavazók is azt írták, hogy a „senkikvagytok táncosfiú” kevés lesz a jövő nyáron esedékes önkormányzati választás Fidesz általi megnyeréséhez. Többen arra emlékeztették Terry Black váci hangimitátorát, hogy a jelenlegi vezetés bár nem a szívük csücske, de sokkal többet tett a városért, mint a Fidesz 9 év alatt.