Jól megveregették saját vállukat a tulajdonukban lévő propagandalapjukban a váci fideszesek. Szádoczki Imre váci Fidesz-elnök a Szabó Csaba Fidelitas-elnök tulajdonába került Vác Online-nak beszélt arról, hogy készen állnak a város vezetésére, ami a Fördős-kurzus 9 éves semmittevését tekintve nem túl kecsegtető. 

Erős állítások és a Fidesztől megszokott ferdítések találhatók a rövid írásban, mint például az, hogy felkészülten vágnak neki a választás évének. Eközben azt sem tudják, hogy milyen feladatai vannak a polgármesternek, akit nemrég még Rétvári Bence belügyminiszter-helyettes pongyola munkája miatt is támadtak. 

Szádoczkiról az is kiderül, hogy még azt sem tudja, hogy a télhez mely hónapok tartoznak. Azt állítja, hogy a Deákvári főtér felújítása a tél közepén kezdődött el, miközben a munka októberben kezdődött, tél közepe meg a január 13-i nyilatkozatához képest két nappal későbbre esett. Fogalmatlan, de még alkalmatlan is, hiszen Vác korábbi fideszes városvezetésének 9 éve lett volna annak a munkának az elvégzésére, aminek csúszása miatt a jelenlegi városvezetést támadja. 

A szintén fideszes Imre Zsoltot és Szabó Csabát már egyszer kiröhögték a váciak akkor, amikor beleálltak a felújításba, de Szádoczki még erre is rátesz egy lapáttal, amikor azt mondja, „folytatjuk a munkát”. Milyen munkát? – teheti fel a kérdést az olvasó. Az ígérgetést, aztán az ígéretek választás utáni elfelejtést, a hazudozást (aminek a végén rágalmazásért köt ki a bíróságon), vagy a város csődközeli helyzetbe vezetését? A váci fideszesek munkája eddig is komoly kárt okozott a városnak, ahhoz azonban semmi kétség nem fér, hogy ők nagyon is jól jártak 2010-2019 között és 2024 után is ezt tennék a váciak pénzéből.