A beteljesületlen ígéretek emberét, Imre Zsoltot választotta a Fidesz és a KDNP váci szervezete polgármesterjelöltnek – írja a vac.hu. A két párt Facebook-posztban jelentette be a döntést. Ez azt jelenti, hogy Imre Zsolt vezetésével dolgozhatnak majd a fejlesztésekben a jelenleginél jóval szegényebb, 2010 és 2019 közötti Fördős-éra visszatéréséért.  

A városi híroldal arra hívja fel a figyelmet, hogy Imre Zsolt jelenleg a Dunakeszi Járási Hivatalt vezeti, korábban a térség fideszes országgyűlési képviselője is volt. Ekkor sürgette félezer migráns betelepítését a volt deákvári laktanya területére: 

„Kb. 500 fő elhelyezéséről lenne szó… úgy gondolom, hogy a Belügyminisztériummal, ha erre befogadó szándék van, szerződést lehet kötni a tábor működtetési idejére… Természetesen azért kérem a várost egy ilyen jellegű döntés támogatására, mert a menekültek közül többen rendelkeznek letelepedési engedéllyel is, akik nem csak tábor területén tartózkodnának.” 

– fogalmazott akkor Imre Zsolt, aki jelenleg azért is támadja a város vezetését, mert nem elképzelésének megfelelően hasznosította a területet. Imre Zsolt csapata nem állt le a bevándorlók Vácra telepítésének ötletével, mert a Fideszhez több szálon kötődő gazdasági kör ázsiai migránsok százait szállásolná el a városban. Imre Zsolték többszörös pervesztes portáljukon azt állítják, hogy az olcsó – részben minden bizonnyal muszlim – munkaerő Vácra telepítésével képzelik el Vác fejlődését. A munkásszállós Imre Zsolték betelepítési terveit megállította a váci városvezetés és a váciak összefogása. 

A váciak 94 százaléka mondott nemet Imre Zsolték munkásszállós elképzeléseire, a városvezetés ennek megfelelően megakadályozta, hogy Alsóvárosban és a belvárosban a Fidesz-kör ázsiaiak százait szállásolja el. 

Imre Zsolt az a politikus, aki kisebb-nagyobb megszakításokkal több mint 20 éve haknizik a váci Duna-híd ügyével, jellemzően választások előtt. Komolyságát jól mutatja, hogy Szádoczki Imre Fidesz-elnök jelentette ki, hogy tavaly előttig érdemi munka a híd előkészítésével kapcsolatban nem történt – igaz utána sem. Ezt pedig a hidat ígérgető Imréék megpróbálják a városvezetésre kenni. 

Imre Zsolt értékrendjét jól mutatja, hogy a mai napig nem volt hajlandó elhatárolódni egy tíz gyermeket szexre kényszerítő pedofil bűntársának fideszes szabadon engedésétől. Imre ráadásul a köztársasági elnök bukását hozó botrányt azzal próbálta meg bagatellizálni, hogy burkoltan egy építészeti szakkérdéshez hasonlította az ügyet.  

Imre azt a Mokánszky Zoltánt is védelmébe vette, aki alpolgármesteri munkája miatt gyanúsítottként hallgattak ki tavaly előtt a váci rendőrkapitányságon. Mint ismert, a politikus nőismerősének törvénytelenül adhatott fizetésemelést városi pénzből. Mokánszky vagyonnyilatkozata alapján a munkásszállós Imre Zsolt alatt dolgozik a Dunakeszi Járási Hivatalban, mint tűzvédelmi referens.