Internetes pedofilok szabad prédájává tett egy gyermeket Imre Zsolt. A fideszes politikus a bárki által megnézhető közösségimédia-profiljára töltött fel egy olyan képet, amely a gyermek teljes meztelen testét ábrázolja. A kép a nem regisztrált felhasználók számára is látható, nyilvános megosztású, azaz az interneten bárki hozzáférhet. Így az olyan pedofilok is, akiket a Fidesz korábban kitüntetett, majd a bűntársát elnöki kegyelemmel szabadon engedte. 

Nem valószínű, hogy pedofil bűncselekményt követett el Imre Zsolt, de tette biztosan árulkodik a munkásszállós polgármesterjelölt felelőtlenségéről. Azt már csak onnan is tudnia kellett volna Imre Zsoltnak, hogy helytelen a gyermekről készült meztelen kép terjesztése, hogy saját pártja és annak holdudvara is tele van pedofilokkal. 

Ott van ugye rögtön K. Endre ügye, aki fideszes köztársasági elnöki kegyelemmel szabadult büntetéséből. Azért ítélték el, mert a tíz gyermeket megerőszakoló bicskei gyermekotthon-igazgató áldozatait próbálta meg vallomásuk visszavonására bírni. Miután futni hagyta a Fidesz, ismét találkozott az áldozatokkal és elkövette ugyanazt, amiért részben elítélték. A pedofilbotrány szálai Balog Zoltánig, Rétvári Bence korábbi főnökéig értek. Ki ne emlékezne Kaleta Gábor ügyére, akinek a gépén több ezer gyermekpornós felvételt találtak? A diplomatát elítélték, de nem kellett börtönbe vonulnia. Aztán ott van a volt fideszes budapesti alpolgármester, aki rejtett kamerákkal csinált meztelen felvételeket kiskorú nevelt lányáról, majd ezeket megvágta és lementette. 

Még különösebb mindezek tükrében az, hogy Imre Zsolték miért nem ítélték el a tíz gyermeket megerőszakoló pedofil bűnsegéd elnöki kegyelemmel történő szabadon engedését február óta.