Körberöhögték már megint a váciak a munkásszállós Fidesz-csapatot, akik négy év semmittevés után most 1-2 pad lefestésével demonstrálták volna a Baba utcában, hogy alkalmasak a város vezetésére. De nem sikerült, még erre is alkalmatlanok az általuk feltöltött képek tanulsága alapján. Munkásszállós Imre Zsolt mellett ott volt a pacsmagolásnál a 200 milliónyi közpénzzel kitömött Vác Online tulaj Szabó Csaba, Szádoczki „egyszerűen senkik vagytok” Imre, a nemrég még nógrádi faluvezető-jelölt – most épp Deákváron próbálkozó Kárpáti-Kelemen Katalin, a Váci Hírnök főszerkesztőjeként is alkalmatlan Vigh Mihály, ami előrevetíthette a tervezett munka sikertelenségét. 

Míg a Fidesz által általában vandalistáknak titulált Kutyapártosok a festegetéseiknél legalább a szakmai minimumokra figyelnek, Imrééknél még ez is kimaradt. A váci csoportokban szó szerint körberöhögték az alkalmatlan bagázst, akik még heten sem tudnak rendesen lefesteni pár padot. Hogy tudnának akkor várost vezetni, ha még egy ilyen apróságon is elbuknak? 

Már egy napja rajtuk röhögött Vác, amikor Szabó Csabáék észbe kaptak, hogy ez azért nem biztos, hogy jó lesz így. A fiatal fideszes kibattyogot az új építésű társasházból, beüllt a kép hátterében látható 15 milliós autóba és kicserélte azt a deszkát, amit elég lett volna rendesen lecsiszolni. Majd a szemetet otthagyta a téren. 

Voltak, akik a hét éve ígérgetett új szakrendelőt kérték számon a munkásszállós csapaton, többen pedig arra emlékeztettek, hogy ez a csapnivaló munka is hiteltelen azután, hogy négy évig szinte semmit nem csináltak a városért, azonban élen jártak Vác lejáratásában. 

De a kormánynak tökéletesen megfelel Vác irányítására egy ilyen mindenre alkalmatlan, könnyen kézivezérelhető csapat. Hiszen így könnyen végre tudják hajtatni Imre Zsoltékon keresztül a Samsung és a Fidesz gazdasági érdekeit szolgáló tömeges munkásszállóépítést Vác több városrészében: Kisvácon, Deákváron, a Belvárosban, Alsóvárosban és Máriaudvaron is.