Másra tolnák saját megszorításaikat Szádoczkiék

.

Hiába záratta be a Fidesz-KDNP kormány a deákvári kispostát, hiába szálltak el az alkalmatlan gazdaságpolitika miatt az energiaárak, a váci fideszesek ezt is a város civil vezetésére kennék. Most épp a Rétvári Bence milliárdos közpénznyelő hálózatához sorolható Molnár J. Péterék írták át Hír TV-s anyagukban a valóságot a kormánypártok szájíze szerint.

Mint az elhangzik: váci kormánypárti képviselők állítása szerint Rétvárinak köszönhetően már ismét kinyitott a deákvári kisposta. Most vagy a képviselők, vagy a propaganda TV próbálja újra átverni a városunkban élőket – mert (sajnos) szó sincs arról, hogy a kisposta újra kinyitott volna! Aki hétfőn elment volna a Hír TV beszámolója miatt a deákvári fiókba, az azzal szembesülhetett, hogy a fiók zárva volt, hiszen a Fidesz valójában csak a bezárását intézte el és most próbálja tagadni.

Kabaré közpénzből, a fideszesek saját magukat is meghazudtolják

.

A riportban egyébként azt állítják Szádoczki Imre Fidesz-elnököt és a luxusutazó Szabó Csaba Fidelitas-elnököt megszólaltatva, hogy a város vezetése más tollával ékeskedik – miközben az uszoda nyitva tartásáról számolnak be. Az egy dolog, hogy a Fidesz okozta rezsiválság miatt a jóval gazdagabb, kormánypárti vezetésű Győrben két uszodát is bezártak. De azt is figyelmen kívül hagyják, hogy a vízilabda- és úszószövetség támogatását épp a riportban mutogatott posztjában köszönte meg az érintetteknek a váci polgármester.

Tiltakozás a fideszes postabezárás ellen Deákváron.

A deákvári kisposta ügyében azt hallgatja el a Fidesz, hogy ezt pont ők záratták be. A helyiek felháborodását látva bizonyos egyeztetéseket saját sikerükként próbálnak eladni. Azt is elhallgatják, hogy az állam hiába hazudta azt, hogy a rezsiköltségek miatt kell bezárnia a fióknak. Úgy tudjuk, hogy a postaügyekért felelős államtitkár már nem csak a rezsiköltségeket, hanem a teljes fióküzemeltetés felét (értve ezen a béreket is) az érintett önkormányzatokkal fizettetné ki. Ez azt bizonyítja, hogy az állam már saját feladatait sem képes ellátni a fideszes gazdasági válság miatt.

De Szádoczki és Szabó csak mondja és mondja, a hazug Vác Online-nak dolgozó Molnár J. Péter pedig tolmácsolja, hogy mekkora sikereket ér el a Fidesz. Igaz, ez nem csak az ő hibájuk, hiszen jól megélnek a rendszerből – luxusutaznak, miközben a lakosság miattuk kénytelen egyre drágábban venni az élelmiszert.