Szabó Csabát úgy tűnik, hogy nem érdekli a váciak átverése

.

Napok teltek el azóta, hogy a kormány lefújta kiszivárgott dokumentumok alapján két váci vasútvonal felújítását. Szádoczki Imre Fidesz-elnök – ahogy a megszorításokkal, pénzelvonással, Európa-rekorder élelmiszerdrágulással, a rezsicsökkentés eltörlésével kapcsolatban is – hallgat. Csendben maradt a 200 millió forint közpénzzel kitömött Szabó Csaba is, akit a városban terjedő pletykák szerint már saját családtagjai is szégyellnek.

Pedig Szabó a korábbi facebookos bejegyzése alapján elég jóban van a váci projekteket lefújó miniszterrel, Lázár Jánossal, ahogy ezt kiemelt képünk is alátámasztja. Ígérgetéssel sokadjára nyer választást a Fidesz, de az most először fordult elő, hogy annyit loptak a közösből, hogy az adóforintokból már szinte egy nagy fejlesztésre sem jut a körzetben.

Az alkalmatlan gazdaságpolitikájukat valamennyi magyar megszenvedi, ez nyilván nem vonatkozik a luxusutazó Szabó Csabára, akinek az alapítványát 200 millió forinttal dobta meg a kormány, sem pedig Szádoczki Imre Fidesz-elnökre. Aki – amikor épp nem ferdít, hazudozik és értelmez félre városházi dokumentumokat, akkor – Facebook-oldala alapján Mészáros Lőrincnél, a miniszterelnök strómanjánál keresi meg az 1000 forintos kenyérre valót.