Szádoczki Imre alkotói csúcspontja a „senkik vagytok” táncos videó

.

Már megint megmutatta Szádoczki Imre a váci jobboldal vezéreként, hogy mennyire elfogytak a gondolkodó emberek a kormánypártok helyi csapatában. Ezúttal a Szabó Csaba Fidelitas-elnök tulajdonában lévő, közpénz segítségével eltartott portálon vette védelmébe a közpénzes dalszerzést.

Szádoczki korábban megjelent cikkünkre reagálva a Vác Online-nak beszélt arról, hogy negatív hírt kreáltunk abból, hogy közpénzből született egy második dal a pápalátogatásra. Az ellenérve az volt, hogy a magas megtekintés miatt a dal a két alkotó teljesítményének csúcspontja volt. Igaz, arra nem tért ki a magát nagy kereszténynek valló politikus, hogy miért szegi meg folyamatosan a parancsolatok egy részét.

Szádoczki – aki valahogy mindig elhallgatja a kormányának kényelmetlen ügyeket – arról is szólt „rossz nyelvek”-re hivatkozva, hogy oldalunk valamelyik, általuk gyermeteg becenevekkel ellátott váci politikushoz kötődik. Ez a rossz nyelv valószínűleg hozzá tartozik, és felváltva keresi annak helyét Rétvári Bence és Orbán Viktor környékén.

.

A váci Terry Black imitátor alkotói csúcspontja

.

Annyi köze valóban van a Vác és Környékének helyi politikusokhoz, hogy pártállástól függetlenül szemlézzük a környékbeli közélet fontosabb bejegyzéseit, történéseit. Így írunk Szádoczki óvodás színvonalú értekezéseiről, de legutóbb láttuk Ferjancsics László váci alpolgármester posztját is, amelyben arra hívja fel a figyelmet, hogy Szádoczki táncos-énekesként a megtekintési számot nézve jobban teljesít, mint a pápadal szerzőinek alkotói csúcspontja. A Terry Black hangú és beszédstílusú Szádoczki Imre ugyanis Rétvári Bence választási győzelmekor haverjaival eljárta az „Egyszerűen senkik vagytok! Hej! Hej!” táncot, miközben a középső ujját mutogatta a kamerába. Az itt megnézhető felvételt, amelyen a váci Fidesz prominenseivel szerepelt, csak Ferjancsics László oldalán közel egymillióan látták az alpolgármester adatai alapján.

Úgy tűnik tehát, hogy Szádoczki alkotói csúcspontja ez a trágár, obszcén, 8 millió magyart sértegető videója volt, ami politikai pályájának ismeretében nem lenne túl nagy meglepetés. Valószínűleg eredményesebb és hitelesebb is lenne zenés-táncos előadóként. Így talán a helyi fideszesek is kaphatnának egy esélyt arra, hogy ne kelljen szégyenkezniük pártvezetőjük minden egyes megszólalása után annak szellemi színvonala miatt.