A deákváriak szemébe hazudott a váci Fidesz és a kormány

.

Mi más várható Orbán Viktorék csapatától, minthogy folyamatosan választóik arcába hazudjanak. Ez most épp a deákvári kisposta ügyében derült ki. Ugyanis hiába hangoztatta a kormány, hogy a bezárás ideiglenes és a rezsiköltségek miatt van, lebuktak, hazudtak.

Matkovich Ilona, Vác polgármestere a Magyar Postával tárgyalt a novemberben bezáratott deákvári fiókról. Az állami cég viszont 42 millió forintot követel a nyitva tartásért 18 hónapra. A 42 millió forint ezen időszak a teljes üzemeltetési költségének a fele. Azaz: a rezsiköltségnél nagyobb a hiány, a bezárást véglegesre tervezték. Tehát a deákváriak arcába hazudtak.

.

Most csendben vannak a postabezárató fideszesek

.

A helyi Szádoczki-féle ripacsok most mélységesen hallgatnak, pedig az elején még megpróbálták az önkormányzatra kenni saját haverjaik döntését, nevezetesen a postabezáratást. A kamu megoldással korábban kecsegtető fideszes gyanúsított, Mokánszky Zoltán most nyújthatna valódi segítséget az ügyben. Például Rétvári Bencének odaszólhatna, hogy tartassa már be a saját és haverjai ígéretét, és csak a rezsit fizettessék ki a várossal, és azt is csak ideiglenesen.

Úgy tűnik tehát, hogy posta nélkül marad a 15 ezres városrész, ha a Fideszen múlik. Ez jól mutatja, hogy az alkalmatlan gazdaságpolitika következményeképp már nemcsak az üzemanyaghiánnyal, az emelkedő élelmiszerárakkal kell szembenéznie az egyre nehezebb körülmények között élő magyar embereknek , hanem azzal is, hogy az állam már saját cégeit sem képes fenntartani.