A váci fideszes még a születések számáról is hazudik

.

„Magyarországon is a lakosság még mindig fogy, szerencsére az elmúlt éveknek eredményeképpen, a családtámogatásoknak köszönhetően ez folyamatosan javul, egyre több gyerek születik.”

Már nemcsak Vácon, hanem szakmai konferencián is hazudozik Szabó Csaba, a váci Fidelitas elnöke. A Vác Online tulajdonosa, az ereszcsatornás Szájer József jóbarátja egy környezetvédelmi (!) konferencián foglalkozott a gyermekvállalás kérdéskörével, ott hangzott el szájából a fent idézett mondat.

Csakhogy a Központi Statisztikai Hivatal legfrissebb adatai szerint nem igaz, hogy egyre több gyermek születik Magyarországon. Például 2022 októberében 7361 gyermek született, 12%-kal kevesebb az egy évvel korábbinál! Persze nem meglepő a valóság elferdítése azoktól, akik saját sikerükként ünneplik, hogy miután bezáratták a deákvári postát, azt az önkormányzat megmenti saját pénzből. Szabó Csaba – mielőtt felcsapott botcsinálta demográfussá – volt már lépésszámláló és testőr is.

Szabó egyébként – gazdájának, Rétvárinak gesztusait immár jó tanoncként leutánozva beszélt a gyermekvállalásról. Az viszont persze kimaradt, hogy exbrüsszeli cimborájával, Szájer Józseffel miképp értelmezik közösen az apa férfi, az anya nő fogalmát.

Szájer volt az a fideszes politikus, aki EP-képviselőként egy ereszcsatornán keresztül menekült egy brüsszeli homoszexuális orgiáról, amelyet apa-fia buliként hirdettek a sajtóhírek szerint. Az esetről videó is készült. A bulin azért ütöttek rajta, mert a magyarországinál jóval enyhébb covid-korlátozásokat megszegték a résztvevők, köztük a Szabó-haver Fidesz-alapító Szájer József.