Úgy tűnik, hogy a fideszesek magukból indultak ki, amikor családi összefonódást vizionáltak

.

Ismét helyreigazítás követte a fideszes Hír TV egyik Vácról szóló beszámolóját. A kormánypárti csatorna hazudott vagy csúsztatott már önkormányzati intézkedésről, civil politikusról és a váci városvezetésről is. Rendszeres megszólalója riportjaiknak Szabó Csaba luxusutazó Fidelitas-elnök és Szádoczki Imre, a hazudozó váci Fidesz-elnök. A csatornán leadott nyári riport a két kormánypárti narratíváját erősítette volna, miszerint a városháza „ingatlanügynökségként” működik és összefonódás van a Kőhíd úti építkezésnél.

Csakhogy itt is hazudtak, ugyanis a Szádoczki-kör egy 15 évvel ezelőtt eladott önkormányzati telek beépítését próbálta és próbálja a polgármesterhez és fiához köthető mutyiként beállítani. A tévés helyreigazítás beismeri, hogy a hírben a telekvásárlást …

„(…) abban a hamis színben tüntettük fel, mintha a tulajdonjogot közvetlen az önkormányzattól szerezte volna meg. Ezzel szemben a valóság az, hogy az ingatlant az önkormányzat 2007-ben adta el.”

A Szádoczki-körnek nem ez az első hazugsága az önkormányzat állítólagos „ingatlanügyeiről”. Tudni kell például, hogy a Kőhíd utca építkezéssel kapcsolatban az építési engedélyt a Fidesz kormány hivatala adta ki. A Fidelitas-elnök, azaz Szabó Csaba tulajdonában álló Vác Online nemrég azért volt kénytelen helyreigazítást közölni, mert a Fidesz-elnök hazugságát egy Kőhíd utcai építkezéssel kapcsolatban kritika nélkül leközölte. A szakmaiság teljes hiányát mi sem bizonyítja jobban a Vác Online esetében, hogy azt a cikket is egy az egyben lehozta, ami miatt a Hír TV most helyreigazítást volt kénytelen közölni.

.

A váci fideszesek az álhírterjesztés szolgálatában

.

Különösen ironikus ez a hazudozó hozzáállás a helyi Fidesz-elnöktől, aki Facebook-oldala szerint a semmiből dollármilliárdossá lett miniszterelnöki jóbarátnak, Mészáros Lőrincnek dolgozik. Szádoczki persze akkor lapít, amikor főnöke a magyar emberek kárán tömi meg a zsebét, helyette az ingatlanügynökségeshez hasonló hazugságokkal, ferdítésekkel és kitalált történetekkel próbálja meg hülyíteni a váci embereket.

A kormány médiaprostituáltjai már beismerték, hogy feltehetően a váci fideszes IQ-harcosoknak köszönhetően hazudtak. A helyi Fidesz-elnök és luxusutazó ifjúsági csatlósa – aki a Vác Online-t is megvette VALAMIBŐL – eddig azonban nem ismerte be, hogy ismét átverte azokat, akik valamilyen csoda folytán vagy érdekből még hisznek neki. És, ha már a családi összefonódásokról van szó, Szádoczkiék ebben, a várost megkárosító ügyben is hallgatnak: