Orbánék bezáratták, emberei a kinyitást sem szavazták meg

.

Ráégett a deákvári kisposta fideszes bezáratása az élelmiszerdrágító Orbán Viktor váci csapatára. De a helyi Fidesz úgy tűnik, nem képes felfogni, hogy ha rajtuk múlik, akkor 13.000 váci ember életét nehezítik meg még jobban. Ennek megfelelően a Szabó Csaba Fidelitas-elnök tulajdonolta Vác Online-on próbálják most előadni, hogy miattuk menekült meg a fiók.

Holott miattuk legfeljebb az a szűk két hónapos zárva tartás volt, amely csak azért ért véget, mert az önkormányzat kifizette a kormányzat által felügyelt, állami feladatokat ellátó Magyar Postának az évi 42 milliós fenntartási hozzájárulást.

A Vác Online fényképén a négy kormánypárti önkormányzati képviselő pózol büszkén a váci civil vezetés által megmentett posta előtt, miközben a cikkben a postabezárató Rétvári Bence érdemeként adnák el az újranyitást.

Mindez azért is furcsa, mert a csapat három tagja meg sem szavazta a posta újranyitását, az meg, aki megszavazta, jelenleg városi pénzekkel kapcsolatos, előző ciklusban történt ügy rabosított gyanúsítottja. Észrevették ezt a Fidesz-propagandalap kommentelői is. Alábbiakban a teljesség igénye nélkül gyűjtöttük ki a legütősebb hozzászólásokat:

„Rétvari úrnak inkább azt kellett volna elintézni, hogy be se zárjon. Kicsit el van tévedve ismet a Vaconline.”

„Roppant kifejező fotó! Az éppen ZÁRVA lévő posta helyiség előtt áll 4 ember, kikből HÁROM nem szavazta meg az újranyitást.”

„Fidesz bezárta! A váci lakosoknak kell fizetni a 42 milliót! Mit nem lehet ezen érteni! Trükközve a váciak állják a cehet.”

„A képen levő négy személyből 3 nem szavazta meg a posta újranyitását, a maradék meg egy városi pénzeket érintő bűncselekmény gyanúsítottja, ha jól tudom. Szép csapat, hajrá!”